Ons bedrijf

Bij Van Aert Flowers zijn wij gepassioneerd over het leveren van bloemen van de hoogste kwaliteit. Sinds 1992 zijn wij toegewijd aan het leveren van verse en kleurrijke bloemen aan onze klanten in Nederland en daarbuiten.

Wij geloven in duurzaamheid en respect voor het milieu. Onze bloemen worden geteeld met aandacht en het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. Wij werken nauw samen met lokale gemeenschappen en streven ernaar om de biodiversiteit te bevorderen in al onze teeltgebieden.

Intussen kweken wij 10 verschillende soorten bloemen op ongeveer 90 ha grond. Dat zijn ongeveer 180 voetbalvelden. Per soort bloem hebben wij nog verschillende kleuren en soorten. Ons seizoen van het snijden van de bloemen start in april en loopt tot medio december. Dit is mogelijk doordat wij in tunnels en deels in een (koude) kas kweken en daarmee het zomerseizoen kunnen vervroegen en verlengen. Hierdoor kunnen wij gedurende een langere tijd bloemen aan de markt aanbieden.

Visie

Mensen worden oprecht blij van het geven en krijgen van seizoensbloemen. Met ons team van betrokken medewerkers brengen wij graag dit stukje natuurlijk geluk.

Missie

Wij leveren betaalbare seizoensbloemen, een compleet assortiment, duurzaam geteeld en van een constante kwaliteit. Met een toegewijd team en de nieuwste machines leveren we maatwerk voor tevreden klanten en blije consumenten.

Bekijk onze

bedrijfsfilm